home
nieuws
deerhounds
teckels
puppy's
contact
 
 
 
Nederlands English

Teckels

  • Tess
  • Fien
  • Chrisje

Q-Rrens-Dax Diamond Magic (Tess)
Geboren: 30-05-2013 / Fokker: Agnes Gulyasne (Q-Rrens-Dax))
Vader:
Treis Pinheiros Fibonacci (BRAZ)
Moeder:
Amira Q-Rrens von Hungary (HUNG)

Tess is een heerlijk vrij en blij Teckelmeisje. Dikke vriendin van onze Fien waarmee ze binnen no time een hele hechte band heeft opgebouwd. Ze zijn echt altijd bij elkaar. Partners in Crime!

We genieten van onze lieve en vooral stoere dame!


Bolo Badu Benthe of Dirty Mind (Fien)
Geboren: 4-09-2012 / Fokker: Koert Hesseling (of Dirty Mind)
Vader:
Hobarra’s Dirty Mind Lexus at Brodny (VS)
Moeder:
Nikki van ’t Holthuus

 

Lange tijd (nou ja: 8 weken….) zag het er echt niet naar uit dat er nog een Teckeltje bij ons zou komen wonen. Maar gelukkig wint in sommige kwesties het gevoel het van het verstand en besloten we om toch een vriendin voor onze Bas in huis te nemen. Wij hadden bij dit nest duidelijke voorkeuren. Het teefje wat we het mooiste vonden zou eigenlijk bij Lammert en Koert blijven. Maar we kregen haar toch (dat zijn nog eens vrienden!). We hebben haar omgedoopt in Fien, Jo-zijn-Fien dus. Woorden schieten te kort om deze Teckeldame, showgirl in de dop te beschrijven. Ik vrees dat we haar vreselijk verwennen want ze is fantastisch. Of het nu komt omdat ze een geweldig voorbeeld heeft (Bas) of omdat ze fantastische ouders heeft (Lexus en Nikki) maar onze Fien is een parmantig hondje dat iedereen voor zich inneemt.

Some have fun. We have Fien en daarmee is alles wel gezegd!
fien

Christy Chubby Cassy of Dirty Mind
Geboren 05-01-2015 / Fokker: Koert Hesseling (of Dirty Mind)
Vader:
Love me Della Val Vezzeno (Ben)
Moeder:
Alexia Alike Alexus of Dirty Mind

 

Onze Chrisje is altijd blij, alleen als ze slaapt kwispelt haar staartje niet. Een heerlijk vrij karakter en voor de duvel niet bang. Nou ja: torretjes, spinnetjes en ander insectenspul benadert ze wel met de grootst mogelijke voorzichtigheid. Je weet tenslotte nooit hoe gevaarlijk zoiets uit kan pakken…. Met de andere honden, groot en klein, heeft ze een geweldige vriendschap. Ze speelt het zelfs klaar om bij de oudere (Deerhound)dames te kruipen om daar een lekker dutje te doen.

Chrisje